Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hellested Borgerforening

Hellested Borgerforening blev stiftet i 1995 og har godt og vel 135 medlemmer.

Hellested Borgerforenings formål er at styrke sammenhold og samkvem imellem borgere, og at varetage borgernes interesser overfor myndigheder. Læs foreningens vedtægter her.

Hvordan gør vi det i praksis?

• Borgerforeningen indkøber ting til aktiviteter på Det Grønne Område, fx petanque, volleyballnet, basketball, hundeposer m.m., samt står for vedligehold og udvikling af Det Grønne Område, senest med Bålhytte og shelter

• Borgerforeningen samarbejder aktivt med andre foreninger om at gøre vores sogn attraktivt at bo i, bl.a via fællesarrangementer med Hellested Forsamlingshus og Hellested Menighedsråd m.m.

• Borgerforeningen arrangerer Onsdagscafé, Sankt Hans bål og Juletræ ved Brugsen m.m.

Har du lyst til at yde en frivillig indsats sammen med andre fra lokalsamfundet (fx i onsdagscafeen, arbejdsdage på Det Grønne Område m.m.) er du yderst velkommen til at kontakte os.

Derudover bliver der nedsat arbejdsudvalg i det omfang og tempo, der er brug for det. I øjeblikket har vi et stiudvalg der arbejder for, at genfinde vandrestier i området. 

Generalforsamling


Hellested Borgerforening holder sin årlige ordinære generalforsamling i februar måned, hvilket vil fremgå af kalenderen her på hjemmesiden, blive annonceret i Stevnsbladet, samt i Dagli’Brugsen m.m.

Bliv medlem

Vi vil gerne have flere medlemmer, og hvis du vil støtte vores arbejde med dit medlemskab, så er du meget velkommen til at henvende dig til bestyrelsesformand Anne-Grethe Mathiesen på 20237806.

Kontingentet til Hellested Borgerforening er 100 kr. pr. medlem.

Du kan overføre via netbank til konto reg. 6060 konto nr. 5697378. Husk at påføre dit navn. Du kan også betale via Mobilepay på nummeret 18863, eller du kan betale direkte i Dagli’Brugsen i Hellested.  

Bestyrelsesmedlemmer