Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kickoff i Stevns Outdoor

Vil du være med til at løfte mulighederne for outdoor aktiviteter og oplevelser på Stevns?
Så kom med til KICKOFF I STEVNS OUTDOOR torsdag d. 3. marts fra kl. 18-21 i Hellested Forsamlingshus.

Vil du med? Book din billet her.
Det er gratis at deltage, og der er fuld forplejning under hele arrangementet, herunder aftensmad, drikkevarer, samt kage og kaffe. Det eneste du skal er, at booke en billet via Billetto.

Helt konkret ønskes det at skabe 7-10 nye outdoor-oplevelser i Stevns, og det er her at du kommer på banen! Oplevelserne skal nemlig afspejle det som du gerne ser etableret, og som du og dit netværk gerne vil bruge. Det er altså de lokale på Stevns der kommer til at sætte retningen for, hvilke nye tiltag af outdoor aktiviteter det skal være.

Så kom med til kickoff i Stevns Outdoor torsdag d. 3. marts fra kl. 18-21 i Hellested Forsamlingshus og få mere af vide om, hvad Stevns Outdoor går ud på, hvad der rør sig inde for outdoor-verdenen, og kom med dit bud på, hvad du synes Stevns skal tilbyde af Outdoor oplevelser til lokale og turister. Måske, vil du endda gerne være idéudvikleren og den der følger idéen til dørs sammen med én eller flere andre?


Til Kickoff’en d. 3. marts ønsker vi at samle en bred vifte af:

• Idrætsforeninger og klubber mv., som gerne vil have flere aktiviteter, som de evt. også kan tjene nogle penge til klubkassen på.

• Virksomheder, der lever af at tilbyde aktiviteter og oplevelser inden for aktiv fritid, aktiv turisme, sport, outdoor mv., og som vil have flere aktiviteter de kan tjene penge på.

• Borgerforeninger mv. i byerne og landsbyerne, som gerne vil have outdooraktiviteter til deres landsby/by.

• Forsamlingshuse og klubhuse mv., som gerne vil have flere aktiviteter i og omkring husene, som også kan give et afkast til huset/klubben.

• Dig, som ser potentiale i at skabe flere outdoor aktiviteter i Stevns og ønsker at være en aktiv del i udviklingen heraf

Du kan læse mere her om Stevns Outdoor her.
Ved yderligere spørgsmål til projektet kan du kontakte Cathleen Diana Pedersen på mail cathleen@stevnserhvervsraad.dk eller Eva Rose Waldorff på mail eva@stevnserhvervsraad.dk

Event location